Despre noi

Cine suntem?

Suntem o firmă la început de drum, încercăm să vă satisfacem cerințele la un nivel cât mai ridicat, sperăm din ce în ce mai bun. Cu ajutorul dumneavoastră, vom reuși să îndeplinim cât mai multe criterii și condiții cerute. Așteptăm, din când în când, măcar, feedback, sugestii, propuneri, pentru a putea să vă îndeplinim dorințele și cererile cât mai bine. Fără ajutorul vostru n-o să putem să realizăm ceea ce doriți sau așteptați, din acest motiv vă solicităm acest lucru din capul locului.

O colaborare reușită presupune o comunicare bună!

Câteva cuvinte

despre Istoria noastră

Cu ceva ani în urmă, mai exact în anul 2000, am început să facem reclame luminoase, panouri, inscripționări diverse, cam tot ce ține de acest domeniu. După ce a trecut destul de mult timp, în care ne-am făcut, cred, meseria așa cum trebuie și ne-am îndeplinit sarcinile cu multă responsabilitate, am observat că avem o afinitate mai mare spre realizarea de produse promoționale și cadouri personalizate. Am început, de fapt, acum vreo 2-3 ani să producem foarte mulți magneți de frigider, la cerere. La început a fost destul de greu, multe pierderi de material, dar treptat am ajuns să-i putem face la o calitate mult peste tot ce există pe piața de magneți, care este destul de vastă actualmente, dar din păcate cu foarte mari carențe de calitate. Ne-a plăcut foarte mult această noutate și am băgat de seamă că de fapt iubim acest domeniu și dorim să continuăm pe acest drum.

Așteptăm suportul dumneavoastră. Așteptăm feedback, vrem să îmbunătățim calitatea produselor și a serviciilor oferite, pentru ca să putem realiza diverse și poate complexe cerințe pe care le veți avea, începând de la obiecte pentru susținerea și suportul activităților firmelor / brandurilor și până la transpunerea și transmiterea emoțiilor către cei dragi.

Puteți fi siguri că beneficiați de toată atenția și considerația noastră. Încercăm să vă realizăm orice cerere, realizând produsele în așa fel, ca și cum le-am face pentru noi înșine!

Oricum, să știți că asta am făcut tot timpul, orice produs sau serviciu am prestat, am făcut-o ca și cum ar fi fost pentru folosul propriu. Nu am spus că totul este perfect, dar ne-am străduit, în măsura priceperii și puterii, să fim la înălțimea cererii.

De aceea, avem nevoie în continuare de dumneavoastră, dragii mei, de toate sugestiile, propunerile, criticile, orice…, pentru a putea duce la îndeplinire în condiții cât mai bune, toate câte le doriți sau le veți cere. Nu știu cât de mult vom reuși în totalitate să vă satisfacem nevoile, dar să fiți convinși că ne vom strădui să facem ce trebuie. Cu știința pe care o avem, cu conștiința de care suntem capabili și cu receptivitatea pe care o putem avea față de tot ce ne propuneți.

         Vă mulțumim foarte mult și așteptăm feedback. Mult succes vă dorim!

IMG_20150921_133038-v2
Carpatcement 11
politie 07

Urmărește-ne!